Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Tillbehör | ||
| 4 st | Formfranska | |
| 4 klyfta | Citron | |
| 300 g | Spaghetti | |
| Gremolata | ||
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 dl | Persilja - fryst | |
| 0,5 st | Citron | |
| Gryta | ||
| 150 g | Sockerärta Fryst | |
| 500 g | Krossade Tomater | |
| 150 g | Svarta oliver utan kärnor | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1 msk | Fiskfond | |
| 1 tsk | Salt | |
| 400 g | Torskfilé Fryst | |
| 1 st | Rödlök | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
Skala och finhacka lök och vitlök. Låt Oliverna rinna av men spara ca 2 msk av oljan. Fräsl lök och vitlök. tillsätt krossade tomater, vatten och fond. Koka upp. Salta och peppra. Lägg i fiskbitar och oliver. Sänk värmen. Sjud under lock i 5 min. Tillsätt sockerärtor. Koka Pasta Gremolata: Skala och riv vitlöksklyftorna. Bland vitlök, citronskal och persilja. Strö gremolatan över grytan. Servera med pasta, rostat bröd och citronklyftor.

34,50 kr /kg

54,24 kr /kg

25,95 kr /kg

217,27 kr /kg

279,00 kr /kg

119,80 kr /kg

37,18 kr /kg

240,91 kr /kg

179,88 kr /kg

30,00 kr /kg

34,50 kr

230,56 kr /l

29,17 kr /kg


