Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Persilja - fryst | |
2 tsk | Fiskbuljong | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
2 st | Vitlök | |
2 dl | Vispgrädde | |
3 msk | Olivolja | |
1 st | Citron | |
1 st | Chilipeppar Färsk | |
500 g | Skaldjursmix |
Koka pastan enligt anvisning så den är nästan klar.
Under tiden pastavattnet kokar, hacka vitlök och peppar, bryn i en stor gryta med rivet citronskal och olivolja.
Hacka persiljan och lägg i tillsammans med fiskfonden.
Lägg i skladjursblandningen, häll på vinet, lägg på lock och låt koka i 2-3 min. Häll i grädde och låt sjuda. Smaka av med salt och peppar.
Häll skaldjursblandningen över den avrunna pastan. Servera!