Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Vanliga Tomater | |
6 msk | Olivolja | |
1 dl | Rotselleri | |
3 msk | Pinjenötter | |
1 st | Lök | |
70 g | Spenat Blad | |
1 l | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Gröna Linser Torkade | |
3 dl | Quinoa | |
400 g | Portabellosvamp | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Parmesanost | |
1 st | Citron |
Hacka lök, vitlök och selleri, stek i olja. Häll i quinoa och linser och låt steka nån minut, häll sedan på buljong och låt det koka in, upprepa ca 15 min. Riv eller skiva svampen, stek i olivolja, på med parmesan. Salta och peppra linsotton, vänd ner mer parmesan, pinjenötter och spenat. Servera med svampen.
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1