Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1,5 tsk | Ingefära Malen | |
| 1 tsk | Kardemumma Mald | |
| 2 msk | Citron | |
| 1 tsk | Nejlikor Malda | |
| 100 g | Smör | |
| 3 msk | Yoghurt Naturell | |
| 1 dl | Florsocker | |
| 100 g | Sötmandel Naturell | |
| 2 tsk | Kanel | |
| 5 st | Ägg | |
Smält smöret.
Vispa äggulorna luftiga i en skål och tillsätt den malda mandeln, smöret, kryddorna och florsockret och blanda till en kräm.
Vispa äggvitorna tillsammans med citronsaften till ett riktigt fast skum i en annan helt ren skål.
Vänd sedan ihop innehållet i de båda skålarna och häll smeten i en smord 24 cm form, gärna springform.
Grädda i 175 grader i 15-20 minuter.
Låt stå svalt i minst en timme.

54,24 kr /kg

1 245,83 kr /kg

28,95 kr /kg

185,00 kr /kg

4,20 kr /st

26,95 kr

35,50 kr

145,00 kr /kg

35,00 kr /kg

32,95 kr