Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 150 g | Aprikoser Torkade | |
| 2 dl | Bulgur | |
| 50 g | Färsk ingefära | |
| 1 krm | Salt | |
| 50 g | Pinjenötter | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 800 g | Fläskkarré Skivor | |
| 200 g | Blomkål | |
| 75 g | Färsk bladspenat | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 2 dl | Basmatiris | |
Värm ugnen till 175°. Koka ris & bulgur enligt anvisning på paketen och blanda ihop dem. Stek kotletterna och låt baka klara i ugnen 15-20 min.
Rosta blomkålsbuketterna och nötterna i en stekpanna. Tillsätt aprikoser, färsk bladspenat och ingefära. Tillsätt rapsolja och smaka av med salt och svartpeppar.
Salta & peppra kotletterna och salladen. Servera med ris & bulgurblandningen.

319,67 kr /kg

39,90 kr /kg

319,00 kr /kg

619,00 kr /kg

166,50 kr /kg

44,51 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

41,06 kr /l

59,95 kr /kg