Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Övrigt | ||
100 g | Valnötter | |
75 g | Soltorkade Tomater | |
2 msk | Kapris | |
560 g | Vegetariska Bitar | |
850 g | Sojafärs | |
1 st | Aluminiumfolie | |
200 g | Tofu | |
1 st | Bakplåtspapper | |
370 g | Rödbetor Skivade | |
275 g | Hummus | |
100 g | Tångpärlor Citron | |
100 g | Sötmandel Spån | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
80 g | Cashewnötter Naturella | |
125 g | Rotfruktschips | |
550 g | Spisbröd | |
Havreprodukter | ||
250 ml | Havrebaserad matlagning | |
150 g | Mjölkfritt pålägg/matlagning | |
2 dl | Havredryck Naturell | |
2 dl | Havrefraiche | |
Kryddor och smaksättningar | ||
1,5 dl | Senap Grovkornig | |
1,5 msk | Vit balsamvinäger | |
1 msk | Potatismjöl | |
1 krm | Flingsalt | |
1 krm | Kryddpeppar Hel | |
2,5 dl | BBQ-sås Baby Ray | |
0,5 msk | Grönsaksbuljong Eko | |
1 dl | Ättiksprit | |
3 tsk | Grönsaksfond | |
2,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1,5 dl | Ströbröd | |
7 g | Lagerblad | |
2,5 dl | Strösocker | |
2 msk | Dijonsenap | |
25 g | Margarin Veganskt | |
3 tsk | Sirap Agave | |
1,5 msk | Vitvinsvinäger | |
3,5 dl | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
1 tsk | Kryddpeppar Malen | |
Frukt och grönt | ||
1 st | Dill - färsk | |
1 st | Zucchini | |
2 kg | Rotselleri, (2 st) | |
4 st | Rödlök | |
500 g | Morötter | |
1 st | Aubergine | |
2 st | Apelsin | |
1 st | Granatäpple | |
500 g | Brysselkål | |
2 kg | Potatis Fast | |
1 st | Persilja - färsk | |
1 st | Fänkål Färsk | |
2 st | Gräslök - färsk | |
65 g | Ruccolasallat | |
50 g | Färsk ingefära | |
1 st | Krispsallat | |
1 st | Röd Paprika | |
1 st | Äpple Granny Smith | |
1 st | Citron - Eko | |
2 st | Gul lök | |
1 st | Vitlök Vanlig | |
65 g | Salladsmix |
Lägg in tofusillen i ättikslagen.
Lägg in auberginskivorna i ättikslagen.
Ugnsbaka rotsellerin.
Koka brysselkål och förvara i kylen.
Mixa ihop tomatröran till zucchinirullarna och förvara i kylen.
Rulla julköttbullarna och förvara väl plastade i kylen.
Tillaga Janssons frestelse.
Tillaga rödbetssalladen och förvara i en glasburk i kylen.
Julafton:
Mixa ihop senapskrämen till auberginesillen och gör den klar.
Lägg Oumphen i marinaden.
Tillaga brysselkålssalladen.
Tillaga apelsin- och granatäppelsalladen.
Griljera rotsellerin.
Koka potatis, hacka rödlök och gräslök.
Värm Janssons frestelse.
Stek julköttbullarna.
Tillaga ribs på Oumph.
Tillaga zucchinirullarna.
Gör iordning rotfruktschipsen med tångpärlor och havrekräm.
Ta fram hummus och knäckebröd. Duka upp till ett härligt julbord och njut av en fridfull jul.
Bild:
Nurlan Emir
1 Formbar Färs Fryst 850g Anamma
2 Rotfruktschips 100g Gårdschips
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kryddpeppar Malen 40g Kockens
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Krispsallat Stadsodlad Klass1
1 Äpple Granny Smith EKO Klass1
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1