Gå vidare till huvudinnehåll
Mild torskgryta
Hemmakock

Mild torskgryta

30 minEnkelt
271,25 kr
4 portioner 45,13 kr per portion
Mild torskgryta

1 mskDijonsenap
400 gKörsbärstomater Konserverade
2 tskPersilja - fryst
2,5 dlMatlagningsgrädde
2 stMorötter
2 mskStrösocker
600 gTorskfilé Fryst
3 klyftaVitlök
1 krmCayennepeppar
1 stGul lök
2 mskTomatpuré
900 gPotatis
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Tina torsken. Koka potatisen. Skala lök, vitlök och morötter. Hacka lök och vitlök och skiva morötterna. Fräs grönsakerna i oljan i en kastrull. Blanda tomater, grädde, cayennepeppar, senap, tomatpuré, socker och persilja med grönsakerna i kastrullen. Låt koka ca 5 minuter. Lägg i fisken och låt det småkoka ytterligare 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskgrytan med potatis.