Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Örtblandningar - torkade | |
1 st | Lök | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
1 st | Champinjoner Skivade i Konserv | |
2 msk | Dijonsenap | |
1 st | Palsternacka | |
1 dl | Mellanmjölk | |
1 kg | Rotselleri | |
4 st | Potatis | |
2 st | Morötter | |
400 g | Lövbiff | |
1 klyfta | Vitlök |
Skala potatis och rotfrukter, skär i mindre bitar och lägg i en smord ugnsfast form tillsammans med pressad vitlök. Strö över salt och peppar, blanda mjölk och grädde och häll över. Sätt in i ugn 200° ca 40 min. Hacka löken, fräs lök och svamp ihop, krydda med dragon, basilika och persilja så att det blir grönt. Låt det svalna. Bred senapen på lövbiffarna och lägg fyllningen på halva. Vik ihop biffarna och stek dem 1-2 min på var sida. Servera med rotfruktsgratängen och sallad.
För att måltiden endast ska bli 6 propoints, välj lättmjölk och matlagningsgrädde 7%.
1 Lövbiff Skivad Smak av Gotland