Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Vispgrädde | |
2 krm | Torkad gurkmeja | |
2 krm | Spiskummin | |
100 g | Riven kokos | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
2 msk | Smör | |
200 g | Färsk bladspenat | |
2 klyfta | Vitlök | |
600 g | Kycklinglårfile |
Strö salt och peppar på kycklingen. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn filéerna runt om i 10 minuter. Lägg nötterna och vitlöken i en matberedare och mixa några minuter. Tillsätt mixen i stekpannan tillsammans med kokos och kryddor. Rör runt ordentligt och häll på grädde. Låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Hacka spenaten och tillsätt i grytan och servera.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
4 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1