Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Hönsbuljong | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 msk | Smör | |
200 g | Färska champinjoner | |
1 msk | Majsstärkelse | |
1 dl | Basilika - färsk | |
1 st | Gul Paprika | |
1 msk | Balsamvinäger | |
2 dl | Vispgrädde | |
600 g | Kycklingfile |
Skär kycklingen i bitar. Ansa och skär svampen i halvor. Skala och hacka vitlöken. Stek kyckling, svamp och vitlök i en stekpanna med matfettet i ca 5 min. Krydda med salt och peppar. Rör ner paprika, grädde, buljong och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter. Red eventuellt med lite majsstärkelse utrört i kallt vatten. Strimla och vänd ner basilika eller persilja. Servera med pasta eller ris.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Garant
1 Champinjoner EKO/KRAV Klass1
1 Basilika Kruka Stor EKO Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta