Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
250 g | Bulgur | |
400 g | Brysselkål | |
Mangokyckling | ||
600 g | Kycklingfile | |
1 st | Hönsbuljong | |
4 msk | Mango Chutney | |
0,5 msk | Curry | |
1 dl | Vispgrädde | |
2,5 dl | Vatten | |
0,5 st | Röd Paprika | |
0,5 st | Zucchini |
Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar.
Kycklinggryta: Skär kycklingen i mindre bitar.
Hetta upp lite smör eller olja i en gryta och fräs kycklingen där i. Tillsätt curry och rör om.
Häll på grädde, vatten, buljongtärning och mango chutney.
Skölj paprikan och zucchinin. Skär zucchinin på längden och skiva sedan i halvmånar. Tärna paprikan och tillsätt, tillsammans med zucchinin, till grytan.
Låt grytan koka 10-12 minuter, och smaka sedan av med salt och eventuellt lite peppar.
Koka brysselkål enligt förpackningens anvisningar.
Servera den söta kycklinggrytan med bulgur och brysselkål.