Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Dragon - torkad | |
1 msk | Honung | |
2 dl | Couscous | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Apelsin | |
65 g | Salladsmix | |
1 st | Hönsbuljong | |
2 st | Kycklingfile | |
1 st | Citron | |
2 st | Avokado |
Koka önskad mängd ris eller couscous. Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn med smör i en stekpanna. Skala lite av apelsinen och citronen och strimla till garnering. Pressa ner saften ur apelsinen och halva citronen i kycklingen, tillsätt buljong, dragon och creme fraiche. Koka ihop någon minut och smaka av med salt och peppar, gärna med några droppar honung. Servera med avokadosallad.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1