Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 200 g | Grillost | |
| 2 tsk | Balsamvinäger | |
| 250 g | Hallon Färska | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 2 krm | Salt | |
| 0,25 st | Melon Honung | |
| 4 msk | Solroskärnor | |
| 0,5 handfull | Mynta - färsk | |
| 2 tsk | Honung | |
Rosta fröna i en torr stekpanna, strö över salt och häll upp på ett hushållspapper. Skär Grilloumin i skivor. Pensla en grillpanna med lite olivolja och värm den. Stek osten på båda sidor.
Skär Grilloumin i centimeterstora bitar. Blanda honung, olivolja och mynta. Vänd Grilloumin i marinaden. Skala och skär melonen i lika stora bitar. Blanda Grilloumin med hallon och melon, garnera med myntakvistar, droppa över balsamvinäger och strö över de saltrostade solrosfröna.

169,75 kr /kg

232,00 kr /kg

30,06 kr /kg

78,60 kr /kg

269,50 kr /kg

131,90 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr

29,17 kr /kg

111,90 kr /kg