Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 800 g | Röding | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 1 st | Oregano - färsk | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 4 krm | Salt | |
| Grönsaker | ||
| 10 st | Svarta oliver utan kärnor | |
| 1 st | Purjolök | |
| 1 st | Morötter | |
| 2 msk | Matlagningsvin Vitt | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 1 st | Zucchini | |
| 0,5 st | Dill - färsk | |
| 0,5 st | Stjälkselleri | |
| 0,5 dl | Vatten | |
Snitta rödingen och fyll den med färska örtkryddor. Salta och peppra. Pensla fisken med olivolja. Skölj grönsakerna och ansa dem. Skär dem i skivor och lägg dem i en ugnseldfast form eller i en långpanna. Slå över vattnet, det vita vinet och olivoljan och rör om så att allt blandas väl. Sätt in både fisk och grönsaker i ugnen samtidigt. Fisken läggs på galler och formen med grönsaker ställs under. Låt stå i ca 200°C i 35-40 minuter.

465,00 kr /kg

21,95 kr /st

26,95 kr /st

240,91 kr /kg

38,42 kr /kg

13,95 kr /kg

135,80 kr /l

43,17 kr /kg

597,50 kr /kg

55,90 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg