Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Dill - färsk | |
1 st | Zucchini | |
4 st | Potatis | |
1 msk | Solrosolja | |
1 st | Vitlök Färsk | |
100 g | Fetaost | |
1 st | Aubergine | |
3 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Skär zucchini, potatis och aubergine i 1/2 cm tjocka skivor. Torka av dem om de är fuktiga. Hetta upp lite solrosolja i en stekpanna. Stek grönsakerna en sort i taget på medelvärme i 3-4 minuter på var sida eller tills de blir gyllenbruna. Salta och peppra. Lägg upp dem på ett varmt fat. blanda yoghurt, smulad fetaost och vitlök i en skål. Smaka av med salt och peppar, toppa med en dillvippa.
Bild:
Eric Josjö
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana