Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Kycklingen | ||
| 800 g | Kycklinglårfile | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 1 krm | Svartpeppar Hel | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Chiliflakes | |
| Chiliaiolin | ||
| 1 krm | Svartpeppar Hel | |
| 2 msk | Sweet Chili | |
| 2 msk | Persilja - färsk | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1 dl | Majonnäs | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| De gröna grönsakerna | ||
| 12 st | Sparris Färsk | |
| 1 st | Zucchini | |
| 150 g | Sockerärta | |
| 1 msk | Smör | |
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda samman majonnäs, sweet chili, finhackad persilja, pressad vitlök, salt och peppar till aioli. Ställ in i kyl för att "samla sig" till servering, dock minst 30 min. Lägg en klick smör i en stekpanna. Krydda kycklingen med chilliflakes, salt och peppar. Stek kycklingen runt om så att den får en fin stekyta. Tillaga mitt i ugnen tills innertemperatur 75 grader.
Förkoka sparrisen i kokande, saltat vatten i ca. 2 min. Dela sparrisen och skiva zucchinin i långa stavar. Stek dessa i het panna i en klick smör. Salta och peppra. De ska bara precis få färg och mjukna lite, detta går fort.
Servera kycklingen med de nyfrästa grönsakerna och den heta chiliaiolin. Mums!

161,08 kr /kg

63,00 kr /l

21,95 kr /st

217,27 kr /kg

77,38 kr /kg

239,80 kr /kg

49,83 kr /kg

246,33 kr /kg

167,80 kr /kg

507,14 kr /kg

145,00 kr /kg

37,95 kr