Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Stanning | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 3 st | Ägg | |
| 1 tsk | Salt | |
| Pajdeg | ||
| 125 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
| 1 msk | Vatten | |
| 1 msk | Vispgrädde | |
| 3 dl | Vetemjöl | |
| Fyllning | ||
| 100 g | Fetaost, (ca 10 bitar) | |
| 8 st | Färska champinjoner | |
| 8 st | Körsbärstomater | |
| 60 g | Spenat Hackad Fryst, (4 bollar) | |
| 150 g | Riven Ost | |
| 250 g | Broccoli, (1 st) | |
Blanda ihop degen och låt stå kallt i 1 timme.
Tryck ut degen i en form och låt stå kallt ytterligare 15 min.
Stick några små hål i degen med en gaffel.
Täck formen med aluminiumfolie och förgrädda i 225 grader i 15 min. Ta bort folien efter halva tiden.
Dela upp broccolin till små buketter, skiva champinjonerna och dela tomaterna. Lägg alla grönsakerna i pajskalet.
Vispa ihop ägg och grädde, blanda i ost och kryddor.
Häll stanningen över grönsakerna.
Grädda mitt i ugnen i 225 grader 30-35 min.

4,20 kr /st

145,00 kr /kg

69,00 kr /l

159,67 kr /kg

71,80 kr /kg

99,80 kr /kg

53,22 kr /kg

193,00 kr /kg

67,80 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg