Gå vidare till huvudinnehåll
Kycklinggratäng med dijonsenap, soltorkad tomat och basilika
Hemmakock

Kycklinggratäng med dijonsenap, soltorkad tomat och basilika

30 minEnkelt
385,25 kr
4 portioner 27,01 kr per portion
Kycklinggratäng med dijonsenap, soltorkad tomat och basilika

300 gHaricot Verts Fryst
1 stBasilika - färsk
1 stDijonsenap
1 stVitlök Färsk
1 stSoltorkade Tomater
2,5 dlCreme Fraiche Naturell
1 stKycklingfile
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och stek dem i en klick smör i en varm panna så att de får en fin stekyta. Salta och peppra ordentligt.

2

Strimla soltorkade tomater och grovhacka basilika. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna och strö över basilikan.

3

Rör ut dijonsenap och 2 krm salt i creme fraiche och pressa i vitlöksklyftor. Bred ut blandningen över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 min.

4

Tina haricots verts i lättsaltat vatten.

5

Servera kycklingen med haricots verts.