Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1 msk | Olivolja | |
3 dl | Ris | |
50 g | Salladsmix | |
1 msk | Vinäger | |
125 g | Körsbärstomater | |
Kyckling | ||
70 g | Soltorkade Tomater | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
15 g | Basilika - fryst | |
0,5 tsk | Salt | |
75 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 msk | Olivolja |
Sätt ugnen på 175 grader.
Kyckling: Dela kycklingfiléerna på längden så att du får tunnare filéer. Salta och peppra på båda sidor efter smak.
Krydda med basilika och smula över fetaost. Ringla över lite olivolja och rulla ihop. Fäst med en tandpetare och lägg rulladerna i en ugnsfast form.
Finhacka de soltorkade tomaterna och blanda med creme fraiche, salt och peppar. Bred röran över kycklingen och sätt in i ugnen ca 20-30 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisningar på förpackningen.
Skölj salladen och lägg upp i en skål. Skölj och dela tomaterna och tillsätt till salladen. Ringla över lite olja och vinäger.
Servera kycklingrulladerna med ris och sallad.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 706 kcal, 45 g protein, 35 g fett, 51 g kolhydrater
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria