Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Gul lök | |
200 g | Parmesanost | |
1 dl | Vispgrädde | |
150 g | Kalvfärs | |
100 g | Smör | |
2 krm | Salt | |
500 g | Rigatoni | |
200 g | Sparris Färsk |
Hacka sparristopparna. Låt dem fräsa i smör tillsammans med den hackade löken. Tillsätt det vita vinet och kalvfärsen. Salta, peppra och häll på lite grädde. Låt blandningen koka försiktigt i ca 3-5 minuter. Låt riktigt med saltat vatten koka upp i en stor kastrull. Lägg i pastan när vattnet kokar och koka den mycket al dente. Häll över såsen i en stor stekpanna. Tillsätt den väl avrunna pastan. Värm på spisen och rör om tills dess att pastan har rätt tuggmotstånd. Skiva osten och bred ut den ovanpå anrättningen, sätt in i en mycket varm ugn till osten smält och servera.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt