Gå vidare till huvudinnehåll
Krämig lammfärsrisoni

Krämig lammfärsrisoni

45 minEnkelt
271,30 kr
4 portioner 50,33 kr per portion
Risoni, lamm, chevre och svamp

1 gSalt
100 gParmesanost
3 dlRisoni
1 stGul lök
1 gSvartpeppar
400 gLammfärs
100 gGetost, Chevre
4 dlVispgrädde
1 stVitlök
1 mskSmör
Instruktioner
1

Koka risonin enligt förpackningen, nästan färdigt. Bryn färs, lök, vitlök och smör i stekpanna. Salta och peppra. Stek svampen i smör. Häll av risonivattnet och lägg tillbaka i kastrullen, tillsätt grädden och koka ihop ca 4 min. Häll i parmesanen och smaka av med salt och peppar. Lägg upp risonin i djupa tallrikar, lägg på lammfärs och svamp. Smula över chevren och garnera med timjan