Gå vidare till huvudinnehåll
Cannelloni med pesto- och champinjonfyllning
Mari Bergman

Cannelloni med pesto- och champinjonfyllning

40 minEnkelt
213,70 kr
4 portioner 38,41 kr per portion
Vegetarisk pasta

200 gPasta Cannelloni
150 gPesto & Tapenade
2 klyftaVitlök
1 stGul lök
4 dlCreme Fraiche Naturell
1 mskOlivolja
100 gParmesanost
400 gSvamp
Instruktioner
1

Finhacka svampen och löken.

2

Stek svampen tillsammans med lök i olivolja i ca 5 minuter.

3

Tillsätt pesto och cream fraiche.

4

Pressa i vitlöken samt smaksätt med salt och peppar, låt småkoka i 5 minuter.

5

Tillsätt parmesanosten. OBS! spara lite ost till gratineringen

6

Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagne plattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg. OBS! spara lite fyllning till gratineringen

7

Lägg cannelonin i en ugnsfast form, häll på den resterande fyllningen och strö över med parmesanost. Tillaga i ca 15 minuter i 200°C.

8

Garnera med ruccola