Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 st | Melon Cantaloupe | |
| 2 msk | Parmesanost | |
| 80 g | Prosciutto | |
| 125 g | Körsbärskvisttomater | |
| 50 g | Basilika - fryst | |
| 4 st | Tortilla | |
| 0,5 st | Citron - Eko | |
| 250 g | Vaxbönor | |
| 150 g | Fetaost | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 3 msk | Mascarpone | |
Tina vaxbönorna och tvätta citronen noggrant.
Feta- och mascarponekräm: Mosa fetaosten och blanda med mascarpone, finriven parmesan, finrivet citronskal och basilika.
Skär prosciutton i mindre bitar.
Skiva cocktailtomaterna och skär melonen i små kuber.
Servering: Bred ut feta- och mascarponekrämen på de fyra tortillabröden och toppa sedan med ruccola, tomater, vaxbönor, melon och prosciutto.
Rulla ihop och njut!

37,27 kr /kg

473,00 kr /kg

491,25 kr /kg

1 Cocktailtomater på Kvist Klass1
81,90 kr /kg

279,00 kr /kg

48,44 kr /kg

55,94 kr /kg

51,00 kr /kg

159,67 kr /kg

291,54 kr /kg

139,80 kr /kg