Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
1 st | Melon Cantaloupe | |
250 g | Mozzarellaost | |
0,25 st | Basilika - färsk | |
100 g | Prosciutto | |
Dressing | ||
1 krm | Salt | |
2 msk | Olivolja | |
2 msk | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 msk | Honung Flytande |
Ta ut kulor ur melonen med ett kuljärn, eller skär melonköttet i mindre bitar.
Riv mozzarellan och dela prosciuttoskivorna i mindre bitar.
Varva melon, prosciutto och mozzarella på ett uppläggningsfat. Toppa med basilikablad.
Rör ihop olivolja, balsamvinäger och honung. Smaka av med salt och peppar.
Toppa salladen med dressingen och avsluta med ett extra drag med pepparkvarnen!
Bild:
Kerstin Eriksson
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel