Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 krm | Salt Fint | |
70 g | Ruccolasallat | |
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Getost, Chevre | |
1 tsk | Rosmarin - torkad | |
3 msk | Pinjenötter | |
6 st | Gelatinblad | |
200 g | Lufttorkad Skinka | |
70 g | Spenat Blad | |
2 klyfta | Vitlök | |
2 msk | Mellanmjölk | |
Tillbehör | ||
400 g | Baguette |
Lägg två skivor skinka i en muffinsform eller liten kaffekopp. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 min. Finfördela osten med creme fraiche, pressad vitlök, salt och rosmarin. Lyft upp gelatinet och smält det på svag värme i mjölken i en kastrull. Blanda ner gelatinet i ostblandningen. Häll blandningen i formarna och vik över skinkan. Ställ kallt att stelna minst 2 timmar. Rosta pinjenötterna i en torr, varm stekpanna. Fördela sallad och spenat på assietter. Ta skinkpaketen ur formarna och lägg dem på salladsbädden.
Garnera med halverade körsbärstomater och strö över pinjenötterna. Servera med baguette.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Mellanmjölk Lite Längre Hållbarhet 1,5% 1.5L Garant