Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Pinjenötter | |
3 klyfta | Vitlök | |
200 g | Halloumi | |
1 st | Aubergine | |
100 g | Körsbärstomater | |
100 g | Ruccolasallat | |
1 dl | Kalamataoliver | |
1 st | Pak choi | |
1 st | Zucchini |
Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna. Tärna zucchini och aubergine, finhacka vitlöken. Skär ner pak choien. Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Rör ner tomaterna och låt allt fräsa en stund i hop. Lägg upp på fat och blanda ner ruccolan och oliverna. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen.
Bild:
Åse 56kilo.nu
2 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1