Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Sås | ||
| 400 g | Krossade Tomater | |
| 2 msk | Basilika - fryst | |
| 2 st | Zucchini | |
| 2 st | Gul lök | |
| 0,5 tsk | Strösocker | |
| 2 tsk | Salt | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 dl | Matlagningsgrädde | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar | |
| 2 st | Morötter | |
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| Tillbehör | ||
| 65 g | Ruccolasallat | |
| Fyllning | ||
| 200 g | Fetaost | |
| 250 g | Lasagneplattor | |
| 200 g | Riven Västerbottensost | |
| 250 g | Fryst Bladspenat | |
Skala morötterna, skär dem i tunna, korta stavar. Skär zucchinin bitar (skivor + kvartar) Skala lök och vitlök, hacka. Finhacka chilin.
Fräs lök, vitlök och chili mjuk i oljan. Tillsätt tomatkross, grädde, morötter, zucchini, salt, socker och peppar. Puttra i 10 minuter. Tillsätt basilika.
Ta en ugnssäker form, bred ut ca 1/3 av såsen i botten. Fördela den tinade spenaten (krama ur vätskan) och smulad fetaost över såsen. Täck med ett lager lasagneplattor. Upprepa: ett nytt lager sås, spenat, fetaost och lasagneplattor. Toppa med ett lager sås och riven ost.
Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter. Servera med ruccola.

37,18 kr /kg

279,00 kr /kg

49,83 kr /kg

19,67 kr /kg

217,27 kr /kg

53,90 kr /l

13,95 kr /kg

198,00 kr /kg

291,54 kr /kg

159,67 kr /kg

63,90 kr /kg

356,67 kr /kg

61,11 kr /kg

22,50 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,50 kr