Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 dl | Pumpakärnor | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Vitlök | |
1 tsk | Timjan - torkad | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 tsk | Honung Flytande | |
1 msk | Rapsolja | |
1,5 dl | Riven Gratängost | |
200 g | Fryst Bladspenat | |
1 st | Grönsaksbuljong Eko | |
200 g | Halloumi | |
4 dl | Vatten | |
3 msk | Tomatpuré | |
1 st | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 st | Musslor Färska |
*sätt ugnen på 225 grader *skala, finhacka lök o vitlök *fräs löken mjuk i olja utan attden tar färg, ca tre min *tillsätt tomatpuré, krossade tomater, honung, buljong, timjan o vatten. *koka på medelvärme utan lock ca 5min. Tillsättspenaten och låt koka ytterligare ca 5 min. Smakaav med salt och peppar. *skär halloumi i tunna skivor *varva tomatsås, lasagneplattor, pumpakärnor och halloumi i en ugnssäker form, ca20x30cm. Börja och avsluta med tomatsåsen. Strö över riven ost. *ställ in i ugnen ca 20 min. Garnera ev med timjan
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria