Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Fläskfilé | |
2 klyfta | Vitlök | |
12 st | Färska champinjoner | |
0,5 msk | Vetemjöl | |
1 msk | Flytande Smör | |
0,5 st | Citron | |
0,5 tsk | Salt | |
0,5 tsk | Svartpeppar | |
1 st | Gul lök | |
0,5 st | Hönsbuljong | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
0,5 st | Färsk timjan |
Bryn fläskfilén i 1,5 cm tjocka skivor.
Fräs hackad lök, klyftad svamp och hackad vitlök.
Rör i finhackad timjan, grädden och buljongen.
Riv i citronskal och citronsaft.
Låt puttra i 15 min.
Smaka av med salt, peppar och citron. Servera med t ex broccoli.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria