Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
600 g | Blandfärs | |
1 st | Naanbröd | |
1 msk | Curry | |
3 klyfta | Vitlök | |
100 g | Aprikoser Torkade | |
2 dl | Röda Linser Torkade | |
165 g | Salladsmix | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
1 msk | Rapsolja | |
400 g | Kokosmjölk | |
1 krm | Kardemumma | |
0,5 st | Purjolök |
Hetta upp en stekgryta eller stekpanna med olja.
Fräs purjolök och vitlök på mellanvärme i någon minut.
Tillsätt färsen samt curry och kardemumma och bryn allt i ett par minuter tills färsen är genomlagad.
Rör ner kokosmjölk, aprikoser och linser och låt koka upp på mellanvärme.
Lägg på ett lock och låt sjuda i ca 10 minuter eller tills linserna är färdigkokta. Rör om då och då under tiden.
Servera med ris sallad och naanbröd.
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria
3 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1