Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Salt | |
2 dl | Solroskärnor | |
3 tsk | Spiskummin | |
2 msk | Färsk ingefära | |
1 st | Krossade Tomater | |
3 msk | Garam Masala | |
2 msk | Honung Flytande | |
1 krm | Chilipulver | |
400 g | Långkornigt Ris | |
3 tsk | Koriander - torkad | |
800 g | Kycklingfile Fryst | |
1 st | Kokosmjölk | |
2 klyfta | Vitlök |
Mixa ihop allt i receptet, UTOM tomatkross och kokosmjöl Lägg detta i en kastrull och fräs med lite olja Rör sedan i först tomatkross och sedan kokosmjölk i grytan och låt koka ihop Koka ris Stek kyckling lätt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Garam Masala EKO 50g Mill & Mortar
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Koriander Malen 28g Santa Maria