Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Riven Parmesanost, (1 dl) | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 2 dl | Cottage cheese Naturell | |
| 3 st | Zucchini | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| Nötfärssås | ||
| 400 g | Pastasås Classico | |
| 1 dl | Valnötter | |
Valnötsfärssås: Finhacka valnötterna till små bitar. Lägg över dem i en skål och blanda i pastasåsen.
Gör din zucchinispagetti med en grönsakssvarv, osthyvel eller potatisskalare.
Servering: Lägg upp ruccola och zucchinispagettin på en tallrik. Häll över valnötsfärssåsen och servera med en klick keso, halverade cocktailtomater och riven parmesan.

382,35 kr /kg

291,54 kr /kg

65,90 kr /kg

49,83 kr /kg

99,80 kr /kg

57,38 kr /kg

275,00 kr /kg