Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Honungs- & balsamicomarinerad lax | ||
600 g | Laxfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
0,5 dl | Vit balsamvinäger | |
1 tsk | Flingsalt | |
Fetaostpasta | ||
150 g | Fetaost | |
250 g | Körsbärstomater | |
400 g | Tortiglioni | |
200 g | Ruccolasallat |
Värm ugnen till 175°C.
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör tills det smält samman. Häll marinaden över laxfiléerna. Stek i ugn i ca 15 minuter. Fisken är helt genomstekt när fiskköttet ”flikar” sig lätt.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Häll av vattnet från pastan och lägg upp i en skål. Smula ner fetaosten och vänd ner rucolasallad och tomater. Blanda och servera!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
4 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1