Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 tsk | Nejlikor Malda | |
| 1 st | Apelsin | |
| 600 g | Ryggbiff | |
| 0,5 dl | Persilja - färsk | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 msk | Kalvfond Buljong | |
| 2 msk | Flytande Smör | |
| 1 dl | Sötmandel Spån | |
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
Strimla köttet. Skala och hacka löken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Rör i löken, salta och peppra. Rör i apelsinskal och -saft, kryddnejlika, fond och grädde. Låt koka ca 5 min. Strö över mandelspån och persilja. Servera t ex med pressad potatis och brysselkål.

19,67 kr /kg

1 245,83 kr /kg

1 Apelsin i Nät "Navelinas" Klass1
32,95 kr /kg

458,00 kr /kg

21,95 kr /st

55,90 kr /l

279,50 kr /kg

69,00 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg

230,56 kr /l
