Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 400 g | Fetaost | |
| 1 kg | Spenat Blad | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 270 g | Filodeg | |
| 1 krm | Salt | |
| 50 g | Knipplök | |
| 50 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
| 3 st | Ägg | |
| 3 msk | Olivolja | |
| Tillbehör | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 500 g | Körsbärstomater | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Torkad oregano | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
Skölj och blanchera spenaten. Pressa därefter ur all vätska och hacka den. Bryn löken i olivolja. Ta kastrullen från värmen och rör ned Fetaost, spenat, vispade ägg, salt och peppar.
Rulla ut filodegen på bordet, pensla med smält smör och dela varje ark i mitten. Lägg lite fetaostblandning på varje remsa, vik in kanterna och rulla ihop. Lägg i en smord ugnsform, pensla med smör. Grädda i 180°C i ca 20-30 min.
Servera med några marinerade körsbärstomater, dela tomaterna blanda ihop med olivolja, balsamvinäger, salt, peppar och oregano. Servera på sidan av fetaostknytet.

159,67 kr /kg

6 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

71,90 kr /kg

95,60 kr /kg

145,00 kr /kg

4,20 kr /st

99,80 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,95 kr

131,90 kr /l