Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,4 dl | Olivolja | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 2 st | Paprika | |
| 100 g | Färska champinjoner | |
| 300 g | Farfalle | |
| 3 msk | Pesto Röd | |
| 100 g | Grevéost | |
| 70 g | Färsk bladspenat | |
| 100 g | Sockerärta Färsk | |
| 8 st | Soltorkade Tomater | |
| 250 g | Kycklingfile | |
Tärna kycklingen, ca 2 cm stora bitar. Finhacka vitlöken. Sätt på pastavattnet.
Fräs vitlöken i lite smör eller olivolja i en stekpanna, utan att den får färg. Stek sedan kycklingen gyllenbrun, ca 4 min.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla paprikan, sockerärtorna och de soltorkade tomaterna. Tärna champinjonerna och osten.
Fräs samtliga grönsaker inkl bladspenaten tillsammans med kycklingen, ca 1 min.
Blanda pastan med kycklingen och grönsakerna. Rör ut den röda peston i lite olivolja, så att den blir en dressing och häll över pastan. Till sist blanda i osten i pastan.

217,27 kr /kg

56,90 kr /kg

71,80 kr /kg

31,90 kr /kg

39,95 kr

134,25 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

246,33 kr /kg

225,48 kr /kg

149,00 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l