Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Honung Flytande | |
1 st | Rödlök | |
400 g | Aubergine | |
120 g | Röd Paprika | |
1 msk | Timjan - torkad | |
2,5 klyfta | Vitlök Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Salt | |
2 msk | Olivolja | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 msk | Vitvinsvinäger | |
115 g | Grön Paprika | |
Till servering | ||
125 g | Mozzarellaost | |
400 g | Penne |
Ratatouille: Skala och hacka rödlök och vitlök. Skölj, ansa och tärna aubergine och paprika. Hetta upp olja i en kastrull och stek löken i olja i ett par minuter. Tillsätt aubergine och paprika i kastrullen, och låt fräsa med tills de börjar mjukna.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Tillsätt konserverade tomater, vinäger, honung/strösocker och timjan till ratatouillen. Smaka av med salt och peppar.
Servera pastan med ratatouillen och riv över mozzarellan.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant