Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2,5 dl | Vispgrädde | |
400 g | Kräftstjärtar | |
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 tsk | Salt Fint | |
100 g | Soltorkade Tomater | |
1 msk | Olivolja | |
400 g | Skruvpasta | |
1 st | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Dill - färsk |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skala och finhacka gul lök och strimla de soltorkade tomaterna.
Hetta upp en panna med lite olja. Fräs lök och tomat några minuter. Tillsätt grädde och låt det småputtra tills pastan är klar. Finhacka dillen, sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten. Sila av pastan när den är klar och blanda ner i pannan. Tillsätt de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Näringsvärde: 581 KCAL 20 G PROTEIN 28 G FETT 60 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1 65g
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Grovmalen 41g Kockens