Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
0,5 st | Isbergssallat | |
0,5 st | Rödlök | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 tsk | Vitvinsvinäger | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Olivolja | |
400 g | Tagliatelle | |
600 g | Kycklingfile | |
100 g | Pesto Grön | |
250 g | Körsbärstomater |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skär kycklingen i 1 cm tjocka skivor och stek den i en varm panna i lite olivolja. Salta och peppra efter smak.
Sallad: Skala och strimla rödlöken. Skölj och strimla salladen. Skala och riv morötterna och grovhacka persiljan. Blanda samman i en skål och ringla över lite olja och vinäger.
Halvera cocktailtomaterna.
Sila av pastan och blanda den med kycklingen, tomathalvorna och peston. Blanda runt ordentligt och smaka av med salt och peppar.
Bild:
Linnea Swärd
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta