Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
![Vegetariska burritos [vegomatsedel.se v. 44]](https://images.oda.com/prod/oppskrifter/0587f871-1c12-46fb-86ca-93b8a28f58a0.png?fit=bounds&format=auto&optimize=medium&quality=75&width=2000&s=0x93e9ef9d81b52b0b5b1d36c75eb80212334d01b1)
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 8 st | Tortilla | |
| 0,5 st | Röd Paprika | |
| 300 g | Färska champinjoner | |
| 1 dl | Riven Gratängost | |
| 0,5 st | Grön Paprika | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1,5 dl | Majskorn | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 dl | Salsa | |
| 1,5 dl | Långkornigt Ris | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1 st | Taco Kryddmix - Veg | |
Sätt ugnen på 175 °C. Lägg bröden på varandra och täck med aluminiumfolie. Värm dem i ugnen i ca 10 min. För lång uppvärmning gör att bröden klibbar ihop och är svåra att sära på. Håll bröden varma inlindade i en handduk. Höj ugnsvärmen till 225 °C.
Skala och hacka löken. Ansa och skiva champinjonerna. Skala vitlöksklyftan. Fräs lök och champinjoner i olja. Tillsätt vatten, tacokryddor och crème fraîche. Låt sjuda utan lock ca 5 min. Krydda med salt. Ansa och tärna paprikahalvorna. Tillsätt paprikan, majskornen och riset och låt allt bli genomvarmt.
Fördela fyllningen på tortillabröden. Vik eller rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form, häll över tomatsåsen och strö över riven ost. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter.
Ersätt creme fraiche med Oatlys iMat Fraiche och gratängost med Astrid och Apornas Jeezly för att göra rätten vegansk.

69,90 kr /l

49,84 kr /kg

61,67 kr /kg

71,80 kr /kg

170,00 kr /kg

56,79 kr /kg

217,27 kr /kg

60,51 kr /kg

19,67 kr /kg

106,52 kr /kg

83,90 kr /kg

812,50 kr /kg

29,17 kr /kg

40,56 kr /l





