Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 msk | Curry | |
| 1 st | Grönsaksbuljong | |
| 300 g | Spenat Hackad Fryst | |
| 1 st | Krossade Tomater | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
| 1 st | Kikärtor | |
| 400 g | Äggnudlar | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 2 msk | Mango Chutney | |
| 1 st | Gul lök | |
Hacka vitlök och gul lök och fräs den i oljan. Låt curry fräsa med.
Häll över kokosmjölken och lägg i grönsaksbuljongtärningen.
Låt koka 5 min.
Tillsätt de krossade tomaterna och den frysta spenaten.
Koka upp vattnet till nudlarna och koka dessa.
Lägg i kikärterna, mango chutney och sambal oelek och låt kikärterna bli varma utan att koka sönder.
Servera med nudlarna.

53,22 kr /kg

37,18 kr /kg

179,75 kr /kg

50,00 kr /kg

59,80 kr /kg

217,27 kr /kg

75,80 kr /l

114,14 kr /kg

19,67 kr /kg

31,95 kr

3,99 kr /l

40,56 kr /l