Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
70 g | Färsk bladspenat | |
2 tsk | Koriander - torkad | |
1 tsk | Spiskummin | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 klyfta | Vitlök | |
4 st | Naanbröd | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
2 st | Vanliga Tomater | |
3 dl | Röda Linser Torkade | |
2,5 dl | Vatten |
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs mjuk med kryddorna.
Tillsätt linser, vatten och buljongtärning samt kokosmjölk. Låt sjuda c:a 10 minuter utan lock.
Hacka tomaterna grovt och tillsätt tillsammans med spenaten. Låt det sjuda ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Riv i den färska koriandern.
Servera med bröd och toppa med lite färsk koriander, samt ev. lite yoghurt att ringla i.
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria