Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Mynta - färsk | |
| 0,5 st | Melon Galia | |
| 1 st | Mango | |
| 1 st | Apelsin | |
| 2 st | Passionsfrukt | |
| 2 dl | Sorbet | |
| 1 st | Päron | |
| 1 dl | Mousserande vin | |
Skala och skär frukterna i ½ cm stora tärningar. Gröp ur passionsfruktsköttet. Blanda frukterna och hackad mynta i en skål. Bred ut ett 2 cm tjockt lager sorbet i en liten form. Häll champagnen på sorbeten och ställ formen i frysen 2 timmar. Servera fruktsalladen i glas. Skeda över champagnegranitén.

269,50 kr /kg

36,58 kr /kg

88,67 kr /kg

1 Apelsin 6-pack Valencia Klass1
35,39 kr /kg

248,61 kr /kg

129,90 kr /l

19,95 kr /kg

117,27 kr /l