Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 500 g | Broccoli | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 4 krm | Salt | |
| 4 krm | Svartpeppar Malen | |
| 500 g | Körsbärstomater | |
| 2 msk | Vatten | |
| 80 g | Parmesanost | |
Värm ugnen till 175 grader.
Skölj broccolin och dela den i mindre buketter. Skala stammen och skär i tunna skivor. Skölj och halvera tomaterna. Fördela tomater och broccoli i en ugnsfast form och strö över 2 krm salt och 2 krm peppar.
Riv parmesanost och blanda med creme fraiche, vatten, 2 krm salt och 2 krm peppar. Fördela ostblandningen över broccoli och tomater. Sätt in i ugnen i ca 20 min.
Servera broccoligratängen till exempelvis kyckling eller fisk.
Bild:
Nurlan Emir

67,80 kr /kg

69,90 kr /l

111,80 kr /kg

473,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

