Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 msk | Persilja | |
1 st | Citron | |
200 g | Salladsmix | |
1 krm | Havssalt | |
300 g | Spaghetti | |
100 g | Gul lök | |
1 st | Hönsbuljong | |
200 g | Kycklingfile | |
200 g | Färska champinjoner | |
20 g | Smör | |
4 msk | Matlagningsvin Vitt | |
5 dl | Vatten | |
3 msk | Parmesanost |
Koka pastan enligt anvisning. Strimla kycklingbröstet, skiva champinjonerna och hacka löken. Bryn allt gyllenbrunt i smöret. Tillsätt buljongtärning, vin och vatten. Koka 5 minuter, tillsätt creme fraiche, koka ihop och smaka av. Blanda ragun med pastan. Strö över parmesanost och persilja. Servera med sallad, citron och en bit bröd.
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Havssalt Finmalet 200g Spicemaster
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla