Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 8 st | Svenska Äpplen | |
| 1 l | Äppelmust | |
| 3 st | Kanel Hel | |
| 0,5 l | Ginger beer | |
Värm ugnen till 125 grader.
Skala äpplen och skär ut öga, näsa och mun i form av en dödskalle. Skär bort en bit av andra halvan du inte skurit i och lägg alla äpplen med ansiktet upp på en plåt.
Baka äpplena i ca 1,5 timme.
Koka upp äppelmust med kanelstänger.
Häll över den varma äpplemusten i en skål och toppa med gingerbeer. Lägg ner dödskalleäpplena och servera ljummen.
Bild:
Christoffer Skogsmo

25,95 kr /kg

51,00 kr /l

1 043,18 kr /kg

92,50 kr /l

