Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 125 g | Buffelmozzarella | |
| 2 dl | Riven Parmesanost | |
| 400 g | Pastasås Basilika | |
| 1 kg | Potatisgnocchi | |
| 1 msk | Olivolja | |
Sätt ugnen på 230 grader.
Stek gnocchin gyllene och lätt krispig i olivolja i en ugnssäker stekpanna eller kastrull. Häll i tomatsåsen och rör runt.
Dela mozzarellan i mindre bitar med händerna och tryck ner i tomatsåsen. Toppa med parmesan.
Låt gratinera i ugnen tills den fått fin yta, ca 10-15 minuter. Servera och njut!
Bild:
Julia Tuvesson

309,50 kr /kg

382,35 kr /kg

57,38 kr /kg

69,90 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr