Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
500 g | Nötfärs | |
400 g | Pastasås Basilika | |
4 dl | Creme Fraiche - Parmesan & Vitlök | |
190 g | Pesto Grön | |
400 g | Färska lasagneplattor | |
Från ditt skafferi | ||
1,5 dl | Vatten | |
1 st | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 msk | Olivolja | |
1 tsk | Salt |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala och finhacka lök. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen genomstekt. Tillsätt löken och stek med några minuter. Krydda med salt och svartpeppar.
Tillsätt pastasås och 1 dl vatten och puttra ihop i 5 min.
Vispa samman pesto med creme fraiche och 0,5 dl vatten i en skål.
Ta fram en ugnsfast form och bred 1 dl pestosås i botten av formen. Varva sedan lasagneplattor, köttfärssås och pestosås i 2-3 lager. Avsluta med pestosås och gratinera lasagnen i ugnen ca 20-30 min.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt