Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Kräftstjärtar | |
| 600 g | Färskpotatis | |
| 1 st | Rödlök | |
| 500 g | Laxfilé | |
| 2 msk | Vatten | |
| 50 g | Ruccolasallat | |
| 0,5 g | Saffran | |
| 2 msk | Vitvinsvinäger | |
| 3 msk | Rapsolja | |
| 2 msk | Hummerfond Buljong | |
| 50 g | Räkor i Lake | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 10 g | Dill - färsk | |
| 1 msk | Honung Flytande | |
| 0,5 st | Citron | |
| 1 st | Äpplen | |
| 0,5 st | Apelsin | |
Gör så här Marinad: Blanda alla ingredienser, hummerfond, saffran, rapsolja, honung, finhackad dill, saften av en halv apelsin och en halv citron, i en skål, vispa ihop till en slät marinad. Varva fisken i en dubbel plastpåse med marinaden,hummerfond, saffran, rapsolja, honung, dill, saften av apelsinen, pressad citron, knyt ordentligt och låt ligga i kylen minst 2 timmar. Tänk på att inte grilla över för hög värma. Potatissallad: Skiva den kokta potatisen grovt. Blanda ingredienserna till vinägretten i botten av en skål, rör ihop till en dressing. Dela tomaterna på hälften. Finhacka löken & klyfta äpplet fint. Skölj ruccolasalladen noga. Blanda alla ingredienser i skålen tillsammans med dressingen och skaldjuren, avsluta eventuellt med salt & peppar.

1 Kräftstjärtar I Lake 170g Feldts
346,76 kr /kg

1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
22,17 kr /kg

30,00 kr /kg

199,88 kr /kg

291,54 kr /kg

35 900,00 kr /kg

230,56 kr /l

373,53 kr /kg

143,80 kr /kg

697,50 kr /kg

54,24 kr /kg

24,95 kr /kg

1 Apelsin i Nät "Navelinas" Klass1
32,95 kr /kg

139,80 kr /l

40,56 kr /l

111,90 kr /kg