Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Matlagningsgrädde | |
1 msk | Ostronsås | |
1 dl | Mellanmjölk | |
1 msk | Färsk ingefära | |
4 ml | Sesamolja | |
3 tsk | Japansk soja | |
100 tsk | Chiliflakes | |
1 msk | Sweet Chili | |
1 tsk | Worcestersås | |
250 g | Salladsmix | |
3 g | Kycklingfile | |
1 klyfta | Vitlök | |
800 g | Kycklingfile Fryst | |
8 g | Jasminris |
Blanda marinaden (sesamolja och ner) Skär kycklingen i strimlor eller bitar och lägg dem i marinaden att dra minst en timme Stek kycklingen med matolja ett par minuter. Salta och peppra. Häll på mjölk och grädde. Låt koka 3-4 minuter, smaka av med chiliflakes och salt Servera med sallad och jasminris
18 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1